Yo

HAllo what's up? jag vaknade precis och ska snart käka frukost.  Idag så kanske vi ska gå på bio å sen så ska jag plugga lite :/  pappa är i irak just nu och kommer hem på onsdag :P

VET NI!!! vi kanske ska åka till caribien eller thailand på sportlovet!!!! TJOHOOO men bara kanske xD  det blir härligt. 

men nu så ska jag käka frukost babye ;P 
 
hemma i libanon, å nej mina fötter är inte inte så stora jag hade bara
stora strumpor ;P


haha klockrent :P


Ett plan crashade i Libanon imorse, 90 döda R.I.P

FOR THE SOUL OF ALL THOSE DROWN IN THE SEA,
AND FOR THE LIFE OF ALL THOSE WAITING TO BE RESCUED..
PLEASE FORWARD THIS TO EVERYONE
AND LET US ALL TONIGHT PRAY TO GOD TO BE WITH THEM.

:( det är så sorligt, det var ett plan som skulle till etiopien imorse och crashade 30 min efter att ha lyft. Man säger att det är p.g.a stormen och att en blixt träffade planet som brann upp och crasha i vatten. 90 familjer har förlorat deras barn och nära och det har inte hittats några överlevande än.

LÅT OSS ALLA BE FÖR DOM INATT ANDY MAY THEIR SOULS REST IN PEACE :'(


2ou7ebbo Loubnan! <3

Hello :D:D

Om imorgon natt åker jag tbx till Sverige efter en låång å underbar och perfekt och fantastisk jul :P :(

haha :P men igår så var vi vid citymall och köpte en gitarr till vår GH :D å idag så lär vi hitta på nåt kul :P JAG KMR SAKNA ALLA I LIBANON :'( men nu får jag iaf se mina kompisar i sverige :P

hahah aja, känner att det här inlägget var väldigt onödigt men josefine tvingade mig -.-'
hah hejdå <3


hejhej :D

hej på er alla hur mår ni? :P jag e fortfarande i libanon å kommer hem den 15 å har det underbart. det har varit strålande vänder dom här dagarna.
vi har haft otroligt mkt gäster den här veckan, i lördags kom 12 personser till oss, tisdags så kom det en hel del kompisar till andrea å mia å på kvällen så åkte jag å bowlade med några kompisar (btw så satt jag å en av killarna å bråkade om vem som skulle vinna, å han bah: HAH jag kmr vinna enkeeeelt å gissa vem som vann? japp JAG hihi där fick han :D) i fredags var jag, min kusin å min gudmor å såg på avatar som är en uuuuuuunderbar film nu e den min favorit film :P och  igår så var jag på bio igen med några kompisar å såg avatar (igen :P) sen så gick vi till en erstaurang nära bion å käkade lite :D det var jättetrevligt :)
hur har ni haft det?

RSS 2.0