omöblerat hemma :D

hallå :D allt bra? jag har haft en helt vanlig dag :D igår så möblerade vi om hemma lite, och jag stack mig i fingret + att jag råka sälla en hylla på min tå xD hahahaha  här e lite bilder om hur det ser ut nu, (vi väntar på ny hylla tv å soffa)

hahahah andrea sitter å spelar ds


där pianot brukade stå


:D

ehehe det här e inte möblerna hemma men det e hur jag ser ut idag :D


min friska mobil ;D

:D

David Bowies version:




Jaques Brells (riktiga):


The host <3

hejhej alla glada  :D allt bra? nu ska jag fortsätta att kolla på benjamin button, men först måste jag säga att the host är en underbar bok!! och det svåraste är att jag inte vet vem jag gillar mest, Ian eller Jared! jag har kommit till när Ian och Wanda börjar närma sig varann rätt så mycket, men det är också då Jared börjar tro på att Melanie lever kvar :s ahhhh jobbigt :O isa, du gillar väl Ian mer?


 gahhh den  e skitbra :o

En helg med min underbara bästis <3

hejhej, allt bra? jag har iaf haft det prima!! slutatde tidigare igår och åkte till centrum för att möta Isaura, där träffa hag oxå  kajsa ( som har väldigt väldigt fint hår) och jag å isa åkte hem till henne. vi hade jättekul, med en massa guitar hero, harry potter två och skratt! hon fixade oxå min nya design och jag e JÄTTE nöjd :D vad skulle jag föra utan henne?
mitt svar är: INGET!



tack för att du finns isa! du e bäääst! <3

En låt jag e uppväxt med!


RSS 2.0